Treballs de recerca universitaris

26 gener 2013

Treball museogràfic sobre les mines prehistòriques de Gavà.

Treball de recerca de Juan Clavijo orientat a la conservació del patrimoni històric. És un treball fet en el transcurs dels seus estudis de «Master en Métodos y Técnicas Avanzadas de Investigación Histórica, Artística y Geográfica», de la UNED.

26 gener 2013

Museïtzació del refugi antiaeri de la Rambla

Treball de recerca de Juan Clavijo orientat a la conservació del patrimoni històric. És un treball fet en el transcurs dels seus estudis de “Master en Métodos y Técnicas Avanzadas de Investigación Histórica, Artística y Geográfica”, de la UNED.

24 gener 2013

Treball de recerca sobre els fons documentals de VIladecans a la Guerra de Successió

Aquest treball de Juan Clavijo explora els fons existents i disponibles per als investigadors en relació a Viladecans i l’època de la guerra de successió, 1702-1714. És un treball fet en el transcurs dels seus estudis de “Master en Métodos y Técnicas Avanzadas de Investigación Histórica, Artística y Geográfica”, de la UNED.

10 febrer 2008

Arqueologia del paisatge al Massís de Garraf. Estudi de casos concrets

La Universitat de Barcelona acaba de publicar el llibre ” La historia del paisaje cultural del massís del Garraf a partir de la resolución de casos”, dirigit pel professor Santiago Riera i Mora i coordinat per Héctor Orengo i Ana
Ejarque.

El llibre és el resultat dels treballs de recerca d’una sèrie d’alumnes realitzats en el marc de l’assignatura d’Anàlisi Històrica del Paisatge del Departament… [ Llegir més ]

5 Elements trobats